Blossa electrocigarette istället för vanliga cigaretter med tobak

Kan man ersätta vanliga cigaretter mot elcigg, det är en undran som många som letar efter bra sätt att sluta röka på ställer sig. En del menar ju att en electrocigarette inte är till för att lära sig av med rökningen med utan snarare en annan form av rökning. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Det här kan rentav vara det som gör att man känner lite mer inspiration och tycker att det blir lättare att leva ett hälsosamt liv.

vejpa

När tvingas man fylla på sin elcigg?

Batteriet bestämmer hur länge du kan röka samma elcigg. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

Hur mycket el-cigaretten kostar beror oftast på dess kvalitet och utseende. När du ska köpa din nästa e-cigarett är batteriet avgörande, undersök detta noggrant när du köper dem online. Många gånger så kan det löna sig att betala lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Elcigg kan också fungera kortare perioder. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

Med en el-cigarett kan du fortsätta att röka utan att röka. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

Med en el-cigg kan du röka utan att störa andra. E-juicerna kan producera många behagliga smaker och dofter. Det kan jämföras med de traditionella vattenpiporna. E-ciggen är utan de farliga tobaksingredienserna.

Köp e-juice och e-cigaretter online

Köp dem i Svenska onlinebutiker. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan upptäcka nya smaker. Rökning som koncept är för evigt förändrad. Sök igenom hela utbudet av e-cigaretter.

Köp din e-cigarett, läs sedan noga igenom instruktionerna. När du sköter om e-cigaretten på riktigt sätt får du också ut mer av e-juicen.