Dags att bli rökfri med hjälp av elcigg och andra smarta avvänjningsmetoder

Tobakscigaretter kan vara svåra att vänja sig av med. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

cigaretter

Tillsammans en elcigg är det enkelt att bli rökfri

När man ska sluta röka så är det viktigt att fundera lite på vad som händer i kroppen och man bör helt klart dra nytta av sluta röka tips. Oftast är det så att man behöver använda olika knep och tips. Eftersom elcigg med nikotin inte finns i Sverige kan du använda tuggummi med nikotinsmak istället, om du inte vill sluta helt.

Ibland kan det vara kämpigt, men för var dag som går blir det lättare att bli rökfri. Är man särskilt fäst vid handrörelser och liknande kan man använda sig av en e-cigarett. Det kan vara det som gör att du lyckas.

Få ett övertag med smarta hjälpmedel

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Idag finns det appar till både Windows och iPhone som du kan använda om du vill. Med en app får du organisation och koll på läget. Många appar är gratis att använda.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Numera så finns det så många smarta tekniska hjälpmedel som man kanske inte tänker på. Ingen är den andra lik och ibland kan det vara bra att ta stöd av andra för att lyckas. Kostnadsfri information finns online!

Man måste vilja för att lyckas

Om man inte själv vill sluta röka, då går det inte. Om man inte är helt säker räcker det inte ens med el-cigaretter. Oavsett om det är med nikotin eller ej. Bara du vet vad du vill och du måste fatta beslutet.

Den som feströker har ingen chans att bli rökfri. Man kan aldrig hålla i en tobakscigarett igen. Men man måste ändå försöka, man kan inte ge upp. Du måste ha bestämt dig ifall du ska lyckas bli rökfri.