Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Var förberedd när gästerna kommer. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Servera det till barnen.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

köpa

Sockerdricka är läskEN som de flesta känner till. Det är klassiskt svenskt. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

En smak som uppskattas av alla. Den är enkel att tycka om. Men kanske blir det lite för sött om du köper på flaska. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Du kan också prova deras helt sockerfria serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läsk istället för koncentrat

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Så styr du över smaken. Det kan vara bra om du ska använda den i bålet.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Länge var det Saturnus som var nummer 1 inom sockerdricka. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Använd då bara mindre koncentrat. Sedan är det bara att blanda. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket mineralvatten med smak kan du dricka?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Det kan vara annorlunda.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Aromhuset är bäst på läskkoncentrat idag.

Smaksatt mineralvatten är inte farligt. bordsvattenarom Detsamma gäller socker. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Så serverar du bäst

Det handlar om hur du lägger upp det. Det är klart att den läsk man gör hemma inte ser ut på samma sätt som den i butik. Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Använd de fina glasen.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Testa och se. Garnera gärna med olika tillbehör.

Den passar bra med citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Att våga piffa till det med vågade smaker livar alltid upp den klassiska sockerdrickan.