Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. En bra handtvål är allt du behöver. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Då dör alla virus. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är dina händer en fara igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Använd handskar om du är ute. Särskilt när det gäller corona.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Sprayen fungerar överallt.

desinfektion

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Personer i din närhet kan ha influensa. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Många kunder gillar Smittstopp. Du kan köpa produkterna online.