Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

få

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt kan inte återvinnas. Det gäller även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla produkter är inte lika säkra att använda. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Applicera sprayen direkt i skorna. Spruta på ett lager. Sen är det klart. Låt stå och verka en liten stund. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Varför går inte lukten bort?

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Det är också viktigt att byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. äcklig lukt dödare Vissa byter till och med oftare. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Men glöm inte bort dina fötter. Glöm inte att tvätta fötterna. Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.