Finns det preparat som fungerar mot coronavirus?

Många undrar om det finns produkter mot coronavirus. Pandemin kan lösas på flera sätt. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Så enkelt är det!

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Dels ska du ha en bra antibakteriell tvål och dels måste du veta hur du ska använda den. Tvålen måste få verka länge.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Därefter sköljer du av händerna med vanligt vatten. Om du har en bra bakteriedödande tvål kommer du inte att behöva handsprit från apoteket mellan handtvättstillfällen.

Torka händerna på en ren handduk. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Men handdukar går också bra.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Det spelar ingen roll om du är noggrann med handtvätten om du tar i smutsiga handtag efteråt. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Plastade ytor gör att coronavirus kan överleva längre. Oftast rör dig om flera dagar. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Så lätt är det.

antibakteriell

Den kan du behandla ytor med. Den säkra sprayen kan användas där du har behov av den. Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Var eftertänksam

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Man kan köpa det i pulverform också.
Det räcker med 1 gram. Alla är överens om att redan vid 0,2 gram gör det nytta. Vissa säger helt andra mått.

I Sverige har man förbjudit kolloidalt silver som kosttillskott men i USA kör man på som vanligt. klorhexidin Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Alla virus dör då. IONplus säljer som smör.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Man ska hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Anders Tegnell sa det för ett decennium sedan. Använd gärna näsdukar eller servetter. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Ansiktsmasker är ett populärt val gällande produkter mot coronavirus. Handskarna kan användas när du går ut och handlar. Det är viktigt att de är täta mot virus. Peta inte dig själv i ansiktet med handskarna på. Då gör den ingen nytta eftersom coronavirus kan ta sig in i din kropp på detta vis.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. De har ingen verkan alls.

Var noggrann var du sätter händerna. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Komplettera bara med att tvätta händerna.