Grape tonic nyttjas till favör till festen

Du glömde inhandla groggvirke och de första gästerna är redan på ingång. Då kanske du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Lös det så tidigt du kan. Vänta inte på bokningar.

gin

Använd spännande smakessenser för att göra annorlunda och otippade drinkar. Läskkoncentrat ger en god smak. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Var förberedd. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Den tar ju alltid slut så fort. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. ÖB och Rusta säljer dem.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Fråga folk du känner om råd och tips.

Alla gillar inte samma sak. Du kan ändra smaken på vin också. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Du får rätt färg och smak. grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara maskinen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Groggen kan flöda fritt. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.