Just nu kan det vara slut handsprit på apoteket då kan det vara svårt att få tag på desinfektionssprit

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Oftast är inte desinfektionssprit det bästa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

handdesinfektionsmedel

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Det finns alkoholfira varianter som är enkla att använda. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Då gäller det att vidta åtgärder. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Dessa är utan smitta som kommer utifrån. Du kan använda bakteriedödande spray om kläderna är kontaminerade.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Coronaviruset har ingen chans. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Med ytdesinfektion kan du säkra att saker som du köper i butiken inte kommer in i ditt hem med smitta. Viruset kan fastna på matkassar.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Tänk inte bara på badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Mycket viktigare än att jaga HANDSPRIT FRÅN APOTEKET där den ändå har tagit slut!