Många har aldrig hört talas om Sveriges enda företag som levererar handdesinfektion, det är inte så konstigt då bolaget inte syns i internets träfflistor

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Det gäller även produkter som alkohol. Corona gör att priserna stiger. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Syns inte alls i sökmotorerna. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

influensa

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. På sin höjd kan de erbjuda handsprit och det vet vi redan att det inte fungerar. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Lagret tömdes snabbt. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Om man använder handsprit ofta så kan man få problem med huden, det belastar också vården på sikt. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Surfa in på allt-fraktfritt.se och köp hem allt du behöver idag.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Köp gärna hem Ytdesinfektion i stora sprayflaskor. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Om du behöver rengöringsmedel för visir så kan du köpa det på desinfektionsfabriken.com.com. Man kan säga att det är en grossist.

Så det finns koncentrat för desinfektionsmedel som blandas med vatten. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Städbolag, företag med anställd personal och vården är de vanligaste kunderna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Firman Gert Strand AB är upphovsmakare till produkterna. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. Koncentrat säljs i flera olika förpackningar.

Man sadlade om till att göra egna desinfektionsmedel.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

Trycket ökar när fler kunder beställer samtidigt. Använd tomflaskor som finns i hemmet och fyll på med desinfektionskoncentrat. Då kan du spara upp till 70 %.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. ytdesinfektion plus Du kan även använda det som rengöringsbad.

Den särskilda sprayen är ny. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.Du kan beställa kartongvis av desinfektionsmedel på desinfektionsfabriken.com.

Det är ett bra coronakit.info och därifrån kommer en del besökare, säger Gert Strand.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.