Med en luktborttagare får du fräscha skor

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Du kan fråga personer runt dig.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Det är en säker spray som fungerar effektivt.

Allt-fraktfritt.se saluförHar många olika typer av Svettluktsdödare. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

luktstoppare

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Med tanke på detta så bör du också se till att få bort dålig lukt i skorna.

Att behandla fötter och skor gör att effekten blir mer kraftfull. få bort äcklig doft i skor Det löser problemet. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Enkel användning genom att spraya direkt på produkten.

Det är viktigt att tänka på andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. Alla störs inte av lukten. Då kan sprayen uppfattas som stötande. Det är inte en lösning vi tror på.