Nu kan du göra egna såpbubblor med glycerol och diskmedel

Det är inte svårt att lyckas. ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker för att lyckas med bubblorna. Då kan man bara köra.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

Såpbubblor kan göras över generationsgränserna. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

Man kan också ha lite socker om man vill. Med den här typen av lösning så kan man få riktigt stora bubblor och det blir ju bra mycket billigare att blanda själv då man inte kan jämföra glycerin pris med vad det kostar att köpa färdigt såpbubbelmedel.

Finns glycerin på webben?

Man kan köpa i vanliga butiker men man kan få leta ett tag. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Det är bäst att handla online. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt har det mesta. glycerin pris I Sverige har vi många soldagar så det lönar sig att bunkra upp.

Kan jag använda glycerin?

glycerin

Är det farligt med flytande tvål? Ja, det är inge fara. Det är samma sak med glycerinet. Man ska ju inte äta det. Man använder ju glycerin lite varstans.

Det är inte farligt. Precis som att du låter dina barn tvätta sig med vanliga duschkrämer så kan du låta de leka med de hemmagjorda bubblorna.

Hur får man riktigt stora såpbubblor med glycerinlösningen?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.