Öka produktionen med en etikettmaskin

Det spelar ingen roll hur många etiketter som behöver appliceras. Att tillämpa ett professionellt arbetssätt spar mycket pengar. Har du funderat på att köpa en etikettmaskin som kan sköta din etikettering?

Det är viktigt att köpa en maskin som har kapacitet att klara uppdraget. En manuell etikettmaskin kan faktiskt vara väldigt bra. Arbetet går snabbt och smidigt.

Placera etiketten rätt

Det man inte får glömma bort är att man med etiketteringen måste få en god placering. Om streckkoden skrynklas så är den obrukbar.

Därför ska du köpa en etikettmaskin. Etiketten måste sitta på samma ställe varje gång. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Det ska inte vara svårt att placera etiketten. Det bör ske på ett intuitivt sätt då man använder sig av maskinen. Detta oavsett om det handlar om flasketiketter eller märkning för burkar. Man laddar maskinen med etiketter på rulle och sedan så ska det bara vara att dra igång appliceringen.

egna

Välj rätt maskin för etikettering

Det finns olika typer av maskiner för märkning. Val av produkt är avgörande. Innan köpet kan du läsa omdömen om vad andra säger. Du kanske bara behöver en enkel modell?

Behöver du stora volymer av etiketter?

Att trycka stora volymer kostar på, då kan det vara lika bra att köpa en egen maskin. Det finns prisvärda produkter att köpa. Det blir ett bra resultat.

Kanske har du personal som kan ansvara för etiketteringen? Det går också bra att anställa någon som utför jobbet.

Det är ingen idé att leja bort det till underleverantörer. Det är en perfekt hemmasyssla.

Den som utför arbetet kan fakturera genom Frilans Finans eller kanske har eget företag.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Att sätta på en etikett kan kosta 2 kronor. En hemmafru eller pensionär kan göra detta framför TV:n för 50 öre styck och tjäna riktigt bra.

Rätt klistermärken ger rätt resultat

Du måste köpa rätt etiketter. Då slipper man merarbete. Om märkena inte fastnar så spelar det ingen roll vilken etiketteringsmaskin du använder. Då blir allt en röra.

Med en bra etikettmaskin så är det bra att också välja bra etiketter. etiketter med eget tryck Högblankt snyggt papper kan göra stor skillnad då man ska presentera och sälja produkten som har märkts. Därför är det viktigt med rätt form.

Du kan använda en Brother P-touch direkttermisk. dustin.se är billigast.

För färgutskrifter i fotokvalitet är det Epson7500G skrivare som gäller. Produktionskostnaderna blir lägre med den maskinen. Man får söka på nätet och förhandla om priset.

Högblanka fotokvalitet etikettpapper på rulle i Sveriges största sortiment finns på allt-fraktfritt.

Fråga om råd eller testa dig fram. Det är viktigt att pappret klarar fukt.