Så använder du sko lukt spray i dina favoritskor

Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Då kan du behandla dina skor med en sko lukt spray. Dålig lukt är vanligt. De allra flesta drabbas.

Nu kan du få bort lukten på ett enkelt sätt

få

Det går att få bort dålig lukt utan att tvätta skorna. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Dyra skor är ofta känsliga för vatten men genom att använda Luktstopparen Spray så kommer du runt det problemet. Det fixar biffen. Men se först till att du vet varifrån lukten kommer.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa Svettluktsdödaren. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Förbättra lukten med bättre hygien

Dålig hygien kan också göra att skorna luktar. Du bör byta strumpor varje dag. Den som tror att sko lukt spray fungerar mot dålig lukt i strumporna är fel ute.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj strumpor av material som kan suga upp svett. När det handlar om svett så är bomullsstrumpor det bästa. Bomullen kommer att suga upp svetten och det är också bra för foten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

Du kan prova att tvätta dina tygskor för att få bort dålig lukt. Det kan fungera om din tvättmaskin är mild och skonsam. Var uppmärksam på att skon kan förlora sin färg.

Det bästa är att använda sko lukt spray ändå. Det är den form av luktborttagning som är mildast.

Tänk dock på att använda miljövänliga sprayer. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Den fungerar faktiskt som deo också. Eliminerar svettlukt i upp till 12 timmar.

Rengör skorna ofta

Om du behandlar dina skor kontinuerligt då slipper du lukt. Hur ofta du får spraya beror på hur stark fotsvett du har. Ligg steget föra och kontrollera ofta. Om det luktar då ska du spraya.

Spraya innan lukten tar överhanden. dålig lukt dödare Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Det gäller särskilt för sportskor. Du vill ju inte lukta på gymmet.