Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

ta

Via allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Upp till 12 timmars skydd.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Det gäller även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Det är det enda som behövs. Låt stå och verka en liten stund. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Byt strumpor ofta. Prova att byta varje 24 timmar. dålig lukt i tvättmaskin Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.