Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

I jul vill vi dricka julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

sodastream

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Du kan dosera smakerna som du vill. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Köp rätt flaska och du är igång. En flaska ger 12,5 liter. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Så använder du smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. aromer för hemläskmaskin Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Ha lite variation. Prova olika smaker beroende på event.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.