Så lätt är det att få bort kattkiss lukt

Katter är oftast renliga. Under normala omständigheter sköter katter sin egen hygien. Men att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

ta

Det är enkelt att ta bort När du väljer metod ska du välja en saneringsmetod som är säker. Med Yokoair kan du vara säker på att inga farliga ämnen sprids.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Få känner till att få bort kattkiss lukt är relativt lätt om man använder Yokoair eller Luktstopparen. Du kan exempelvis använda Yokoair. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Du kan även använda den direkt där katten har kissat. Använd sprayen där du tycker att den behövs, helt enkelt. Nu kan du rädda gamla plagg och föremål från tippen genom att använda sprayen.

Du behöver inte kasta sådant som luktar. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Lukter kan hanteras bara du har rätt verktyg.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt att kissa på rätt ställe

Det finns sätt att undvika problem med kattkisslukt. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. Om du bor så att du har tillgång till en stor tomt, kanske katten kan kissa där.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Lådan kan också sprayas med luktborttagare så att kiss och avföring inte luktar så skarpt. Om du har en bra spray så är det ok.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Särskilt om de inte kastreras. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. dålig lukt i skor Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Genom att hålla koll på lukterna ligger du steget före. Ju snabbare desto bättre. Du slipper skämmas när det kommer gäster och inomhusluften kommer att bli betydligt bättre.