Ska du tala om för andra att de måste ta bort lukt från skor och kläder?

Alla har vi stött på medarbetare med dålig lukt. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men det kan ju även vara så att kläder och sportredskap luktar apa. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

borttagare

Om ni har en öppen dialog så brukar det gå bra

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Det kan verkligen såra. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Att ha skor som luktar är inte vidare roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Du kan ju alltid rekommendera någon att faktiskt köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Den som vill ta bort lukt blir säkert inspirerad. Då är det bara att berätta det. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. Ställ fram sprayen i hemmet så är den redo att användas när du behöver den.

Du måste tänka dig för. Men vid vissa tillfällen måste du göra något. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Vissa har ju nedsatt luktsinne. Då kan en behandling med spray vara välkommet.

Tillämpa diskretion. dålig lukt dödare
Det är viktigt att verkligen ha koll på vem som lyssnar. Då är det ingen som behöver skämmas för att skor eller kläder inte luktar som de borde. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Den är helt säker.

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Det har stora fördelar.

Produkter bör inte skada miljön. Det behöver den heller inte vara med dagens smarta alternativ. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.