Så lätt lyckas ni med din att sluta röka

När du väl bestämt dej att sluta tobaksröka måste du hitta en metod för att sluta röka som passar dej. Det finns flera sluta röka förslag och alla passar ej alla. Detta måste ni fundera på.

elcigg

Innan ni gör någonting annorlunda är det angeläget att du är ärlig mot dej själv. Är du redo? Men du bör vilja personligen. Vill du ej lägga av med att tobaksröka är det tufft att lyckas.

Köp e-ciggen utan nikotin till din rökavvänjning

Med en el-cigg går det lätt. En e-cigg ger ifrån sej ånga som påminner om rök. I Sverige så kan du i första hand köpa som saknar nikotin så vi kommer kanske att behöva någon form av rökavvänjning spray eller tuggummin för att lyckas med att sluta tobaksröka. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

Det som är så skoj med e-cigg är att dom finns i åtskilliga olika aromer och att dom kan brukas exakt överallt. Man skadar ingen annan så det är bara att vejpa på.

Om man har beroendemekanismer

Läkemedlen mot sug är otaliga nu. Vilken art som passar dig beror på. Rådgör med er doktor. Om man hava usel motivation under tiden kan en coach bistå dig.

Testa hypnos om ni vill lägga av med att röka tobak bästa e cigaretter med nikotin

Nu är det faktiskt vanligt att tillämpa hypnos mot rökning. Om du röker kan hypnos underlätta för dej att ta reda på varför. Det här kan innebära flera tillfällen av hypnos-terapi fast man kan ju förena denna behandlingsmetod med andra metoder så att man erhåller ännu bättre verkan.

Det är mycket centralt att man bara går till professionella hypnotisörer. Med en bedragare kastar man bara pengarna i sjön.

För den som önskar få sluta röka råd är nätet en utmärkt plattform

Ett flertal sluta röka förslag är totalt gratis. Det är värdefullt att fråga andra om deras rökavvänjningS metod. Du kan spörja om lite allt möjligt.